Sök produkt
VÅRA PARTNERS


FRAKT & LEVERANSVILLKOR FÖR PRIVATPERSONER

1. Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när Organique/ Janet Svensson bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av Organique/ Janet Svenssons databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Beställaren måste vara minst 18 år. Beställning som görs i annans persons namn utan dennes medgivande eller på annat sätt som medför att Organique/ Janet Svensson lider ekonomisk skada polisanmäls.

2. Pris
I priserna ingår moms med 25 %. Frakt är inte inkluderat i priserna. Organique/ Janet Svensson förhåller sig rätten att justera priser i förhållande till ändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Organique/ Janet Svensson reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

3. Betalningsalternativ
Kortbetalning – DIBS – Visa & Mastercard
Faktura - KLARNA – Vi erbjuder möjlighet att betala med faktura. Betalningen skall vara Organique/ Janet Svensson tillhanda 10 dagar efter fakturadatum. Eventuell kreditprövning görs i samband med beställning. Fakturaavgiften är 39 SEK/ faktura.

4. Leveranser - Leveranstid
Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar(vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Skulle leveranstiden avvika från den utlovade har du givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning. Beställningen hämtas ut på ditt närmsta DHL Service Ombud.

5. Leverans - Brev
Beställning som har en mindre vikt och volym kan levereras med Brev. Beställningen kommer då att levereras direkt i din brevlåda.

6. Fraktpriser
Vi tillämpar enhetsfrakt om 59:- på alla produkter.

7. Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

8. Transportrisk
Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Max 3 dagar efter mottagandet.

9. Delad order
Skulle någon av artiklarna du beställt ha en längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

10. Följesedel & garantibevis
Din följesedel och garantibevis är för enkelhets skull samma dokument. Detta finner du på utsidan av förpackningen i en plastficka alternativt i lådan. Förvara det väl då dokumentet krävs vid utnyttjande av garanti och reklamationsrätt.

11. Icke utlöst order
Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 200:- för våra kostnader.

12. Ångersrätt
Du har som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och inte förstörd eller skadad. Du får inte använda varan, men du har rätt att öppna förpackningen. Organique/ Janet Svensson tillämpar distans- och hemförsäljningslagen. Köparen står själv för retur frakten.

13. Återbetalning
Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bank-, personkonto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med ev. specialgjort inneremballage. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som den varan/varorna levererades i till dig. Reklamationer godkänns endast om varan är oanvänd och i samma skick som vid leverans.

Returadress är:
Organique/ Janet Svensson
Södra Bjärlövsvägen 5
29195 Färlöv

Telefon: 073-5026291

14. Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.


Organique/ Janet Svensson
Org.nr. 720122-3505