Sök produkt
VÅRA PARTNERS


HYDROLIPID MOUSSE MASK 100 ml

En fluffig och fuktgivande ansiktsmask i form av en mousse. Rekommenderas för vård av uttorkad och torr hud. Kombinationen av aktiva beståndsdelar har noga valts ut för snabb förbättrad hydratisering och elasticitet.Vatten förhindras från att avdunsta och vår hydro-lipida barriär återfår balansen. En mjuk Eco-formel gör masken idealisk vid applicering samt avtvätt. Masken rekommenderas att användas 1-2 gånger i veckan, gärna på kvällen istället för nattcreme.

Aktiva ingredienser:

Extrakt från pumpa - en rik källa av socker, vitaminer, karotenoider, proteiner, mineraler och aminosyror. Glukos och fruktos återfuktar och bibehåller fukten i huden. Bildar en skyddande film för att förhindra avdunstning av vatten från intercellulära utrymmen. Beta-karoten och vitamin A, C och E, en cocktail av antioxidanter som bromsar åldrandet av huden. Extraktet är också en källa till enzymer som reglerar exfolieringsprocessen, vars funktioner ger huden mjukhet och jämn hudton.

Alger ChondrusCrispus (Karragentång) - rödalger som kallas "vegetabiliskt kisel". En källa till många vitaminer, proteiner, mineraler och karoten. Mjukar upp och återfuktar torr hud samt skyddar mot irritationer.

Shea Butter - från sheanötter. Absorberas genom huden, ger näring, regenererars samt innehåller ett naturligt UV-filter som skyddar mot åldrandet.

Oljor: sesam, avokado, vindruva - en cocktail av dyrbara växtoljor som förbättrar cellernas intracellulära cement. Oljor öka fuktighetsgraden, eliminerar grov hud samt återställer mjukhet och komfort.

Betain (växt) - en naturlig aminosyra som återfuktar starkt och minskar transepidermal vattenförlust. Lindrar symptom på torrhet och ger en slät och blank yta på huden.

Vitamin E - en effektiv antioxidant som skyddar mot oxidativ stress och photoaging av huden. Lugnar irritationer och påskyndar återhämtning.

Olive Squalane - utvunnen ur olivolja som hjälper till att upprätthålla en lämplig barriär. Garanterar korrekt hydrering av huden. En kraftfull antioxidant som även skyddar mot åldrande.

Beta Sitosterol - fytosterol som liknar en lipidkomposition av cellernas intercellulära cement. Har förmågan att inkorporera sig in i huden och stärka lipidbarriären och förhindrar på så vis avdunstning av vatten.

ANVÄNDNING: Applicera ett jämnt lager av masken. Efter 20 minuter "läskas" eventuellt överflöd bort.
399.00 kr

RELATERADE PRODUKTER: